Nya nöjen

För fartyg som går i kryssningstrafik.

Lars H
Inlägg: 79
Blev medlem: sön 24 mar 2019, 17:50
Medlemsnamn hos Landgången: Lars H
Har Tackats: 10 gånger

Nya nöjen

Inlägg av Lars H »

Efter otaliga varianter av vattenrutschkanor, vattenlekplatser för surfbrädor, klätterväggar, linbanearrangemang, boxnings- och skridskorinkar och mycket annat inkl stripteasetävlingar för medelålders män, trodde några kanske att uppfinningsrikedomen hos vissa rederier att roa sitt klientel började ta slut. Men icke. Inom massmarket har vi nog bara sett början.

Tui ger nu tex möjligheten för sina resenärer att bli tatuerade. En kanske lite vågad satsning med tanke på fartygsvibrationer och väderlek.

https://www.cruiseindustrynews.com/crui ... iff-2.html


Robert Brink
Inlägg: 234
Blev medlem: tor 14 mar 2019, 09:32
Har tackat: 4 gånger
Har Tackats: 72 gånger

Re: Nya nöjen

Inlägg av Robert Brink »

Helt otroligt, så det kan man inte vara utan på en kryssning? Jag kan köpa att man har lite äventyr för barn. Men mycket av nöjerna man hittar på behövs inte på sjön.

//R


Trådstartare
Lars H
Inlägg: 79
Blev medlem: sön 24 mar 2019, 17:50
Medlemsnamn hos Landgången: Lars H
Har Tackats: 10 gånger

Re: Nya nöjen

Inlägg av Lars H »

Trenden hos vissa rederier att fartyget skall bli själva resmålet/destinationen. Och som om inte det var nog blir antalet öar som rederierna hyr eller köper allt fler. Det förstärker tanken att paxen helst inte skall spendera en krona utanför rederiernas kontroll.


NT-T2
Inlägg: 53
Blev medlem: fre 19 apr 2019, 15:27
Medlemsnamn hos Landgången: NT-T2
Har tackat: 1 gång
Har Tackats: 19 gånger

Re: Nya nöjen

Inlägg av NT-T2 »

Om fartyget skall utgöra destinationen och därmed blir en "resort Grand Luxe" med extra allt är dessa nöjen trots allt logiska. På sikt blir det som med Phloston Paradise i The Fifth Element (fast på Jorden). Första fartyget med artificiell badstrand ombord är nog inte långt borta för att inte tala om fullutrustade nöjesfält och annat. Det är bara en tidsfråga misstänker jag.


Johnny
Inlägg: 116
Blev medlem: mån 18 mar 2019, 10:34
Medlemsnamn hos Landgången: Johnny
Har tackat: 24 gånger
Har Tackats: 37 gånger

Re: Nya nöjen

Inlägg av Johnny »

Vi reste förra året med "Freedom of the Seas" i Karibien. Ett av stoppen var Labadee, vilket jag kände som helt meningslöt, ok trevlig strand men det kändes som man blev bestulen på ett hamnuppehåll. En totalt ointressant destination.


Tony Tiger!
Inlägg: 75
Blev medlem: tor 14 mar 2019, 08:15
Har Tackats: 4 gånger

Re: Nya nöjen

Inlägg av Tony Tiger! »

Ja inte är man på Haiti när man besöker Labadee snarare en privat badstrand vilket kan vara ok om man gillar och slappa men om man som mig gillar att testa lokala köket och eventuellt lokal dryck ja då blir man lite besviken ./TT

Skriv svar